Heppee Partners

Heppee wordt gesteund door verschillende organisaties. Zoals Vodafone, Innoleaps, Samsung, etc. Zij steunen ons door hun netwerk, resources en zelfs financieel. Verder werken we samen met verschillende instanties zoals Gemeentes, Stichtingen en Jeugdzorg. Ook partner worden?

Vodafone-foundation-Heppee-partner

Vodafone Foundation

Vodafone Foundation is trots om partner te zijn van Heppee. Deze app laat zien hoe mobiele technologie je in staat stelt om de mensen die voor jou belangrijk zijn altijd dichtbij je te hebben. Waar je ook bent en wanneer je ook maar behoefte hebt aan het contact. Het is prachtig dat het Heppee team voor kinderen van gescheiden ouders het leven in twee huishoudens makkelijker en leuker wil maken. In 2014 werd het Heppee team geselecteerd voor onze Mobiles for Good Challenge. In deze periode ontwikkelden zij de basis van de app en deden zij onderzoek onder kinderen en gescheiden ouders hoe een app hen in het dagelijks leven kon helpen. Het resultaat is de Heppee app, die nu door iedereen te downloaden is. Wij hopen dat deze app voor veel kinderen van gescheiden ouders zal bijdragen aan een fijne jeugd.

Danielle Puma | Manager Vodafone Foundation NL

Samsung NL 

Samsung en Heppee hebben een gemeenschappelijke missie: het leven van mensen makkelijker maken door middel van technologie. De Heppee-app pakt een steeds groter wordend maatschappelijk probleem op een sympathieke manier aan.

Samsung gelooft in Heppee en om die reden hebben we hen uitgekozen om als een van de eerste apps op de smartwatch Gear S2 in Nederland te draaien, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het leven van kinderen en hun gescheiden ouders een stuk prettiger en overzichtelijker wordt.

Eddie Roos | PM Accessories and Retail Management Samsung

Innoleaps

Heppee weet heel goed waar ze het over heeft als ze stelt dat kinderen enorm lijden onder een scheiding. Kinderen kunnen zich geen beeld meer vormen van de toekomst en zitten met een hoop vragen. Heppee zorgt dat kinderen, maar ook ouders, antwoorden en meer duidelijkheid krijgen middels de app. Ze bieden in onze ogen dan ook de oplossing voor dit grote maatschappelijke probleem. Wij als Innoleaps zijn enorm trots op het team en de app en supporten Heppee dan ook graag, daar waar mogelijk.

Andre Knol | CEO Innoleaps

Social Enterprise NL

Sociaal ondernemers ondernemen om de wereld te verbeteren. In het netwerk van Social Enterprise NL zien wij veel verschillende social enterprises, bedrijven die zich bijvoorbeeld richten op armoedebestrijding, op arbeidsparticipatie, op sociale welvaart of op milieuvraagstukken. Allemaal zoeken zij innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Wij zijn erg blij dat we Heppee mogen verwelkomen bij Social Enterprise NL. Met hun app dragen zij bij aan stabiliteit in het leven van kinderen van gescheiden ouders. Dat is niet alleen goed voor de ontwikkeling van het kind, maar ook voor zijn/haar omgeving. Kortom, iedereenwinst!

Jiska Klein | Programma Manager Social Enterprise NL

Lancering evenement mede mogelijk gemaakt door:

Samsung en Heppee hebben een gemeenschappelijke missie: het leven van mensen makkelijker maken door middel van technologie. De Heppee app pakt een steeds groter wordend maatschappelijk probleem op een sympathieke manier aan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het leven van kinderen en hun gescheiden ouders weer een stuk overzichtelijker wordt.

Gerben van Waltmeijer |Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland

Wij willen de ontwikkeling van apps met sociale impact stimuleren. De Heppee app laat zien hoe mobiele technologie gezinnen na een scheiding kan helpen met de communicatie en het leven voor kinderen in twee huizen makkelijker en leuker maakt

Danielle Puma | Vodafone Foundation