Functies voor de ouders!

Voor gescheiden ouders biedt de Heppee app de volgende functies:
https://www.heppee.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Kalender

Heppee heeft een interactieve Kalender ontwikkeld waarmee ouders het rooster van hun kinderen met elkaar kunnen afstemmen. Wisselmomenten, events en wijzigingen komen in een duidelijk en zorgvuldig vormgegeven overzicht bij elkaar. Makkelijk om met elkaar te delen en te managen!

https://www.heppee.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_picture_multiple.svg

Tijdlijn

Voor kinderen is het belangrijk dat ze kunnen terugblikken op mooie momenten en kunnen uitkijken naar belangrijke gebeurtenissen. De Tijdlijn bundelt deze belevenissen en foto’s op een veilige en besloten plek. Deze momenten kunnen gedeeld worden met beide ouders en de rest van de familie!

https://www.heppee.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Kids

Heppee biedt de mogelijkheid om er voor je kind te zijn, ook wanneer deze bij de andere ouder is. Met 1 druk op de knop kan je elkaar eenvoudig welterusten wensen, een knuffel geven of een foto sturen. Door een leuke interactieve teller is het voor het kind inzichtelijk wanneer hij of zij weer naar de andere ouder gaat.

Download nu ook onze HeppeeKids app!

Meer info >>
https://www.heppee.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_home.svg

Families

Familieleden kunnen op uitnodiging van de ouders toegang krijgen tot de Tijdlijn en de Kalender. Meeleven en plannen wordt hierdoor nog makkelijker!
Er kunnen meerdere families binnen je account in de app worden aangemaakt, waarin je verschillende rollen vervult. Zo ben je bijvoorbeeld in 1 familie een ouder en in een andere familie een stiefouder/ betrokkene.

https://www.heppee.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_archive_full.svg

Notificaties

In je notificatiescherm kan je alle acties zien die er zijn uitgevoerd. Denk aan wijzigingen in het schema, toegevoegde foto’s, comments en likes en de Heppee Moments die je kind naar je kan sturen.

Bekijk onze meest gestelde vragen

Meer info >>